بهترین غذاهای تایلندی
به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، چشیدن طعم یک غذای تایلندی تازه و خوشمزه به خودی خود یکی از بهترین جاذبههای تور تایلند است. در این مقاله شما را با بهترین غذاهای تایلندی که میتوانید در دکههای خیابانی و رستورانها میل کنید، آشنا خواهیم کرد.

پدتای (Pad Thai) در تور تایلند
اگر بخواهیم به ساده ترین شکل Pad Thai را معنی کنیم رشتههای سرخ شده نودل میباشد. این غذا در دکههای غذاهای خیابانی و همچنین غذاخوریهای محلی یافت میگردد و اگر چه در رستورانها هم سرو می شود اما نوع ارزان آنها بهتر میباشد. این غذا با گوشت مرغ، بشقاب سبزیجات و غذاهای دریایی سرو شده و طعمی شیرین به غذای شما در تور تایلند میدهد.
طعم سوم تام (Som Tam) در تور تایلند
این غذا تمام 4 طعم اصلی از جمله ترش، تند، نمکی و شیرین را در خود دارد و در واقع ترکیبی از همه ی اینهاست و در زبان انگلیسی به آن، سالاد سبز پاپایا می گویند. این غذا تازه، خوشمزه و با طعمی فوق العاده بوده و به راحتی هم آماده سرو است.
تام یام (Tom Yum) در تور تایلند
یکی از لذیذیترین سوپ های تایلند، Tom Yum Goong نام دارد که ماده ی اصلی تشکیل دهنده آن، میگو است. پس اگر اهل غذاهای دریایی نیستید بهتر است از همان اول دور آن را خط بکشید! اما برای همه ی افرادی که به غذاهای تایلندی علاقه مند هستند، این غذا می تواند ورودی سحرانگیز به دنیای غذاهای این کشور باشد. این سوپ غذایی خوشمزه با علف لیمو میباشد و طعمی ترش و تند دارد. پس یکبار دیگر اگر غذاهای تند را دوست ندارید، باید به سراغ غذاهای شیرین این کشور در تور تایلند بروید.
ماسامان (Massaman) در تور تایلند
یکی دیگر از غذاهای خوش طعم تایلند، کاری است! ماسامان در واقع یک کلمه ی بومی تایلندی نیست و جزیی از کلمه های مسلمانان قرن نوزدهم است. این غذا نسبت به انواع غذاهای کاری دیگر در تایلند که معمولا طعم تندی دارند، کمی نرمتر است اگر چه هنوز هم مقداری فلفل قرمز خشک شده دارد پس مواظب باشید چون هنوز هم تند است. ادویه های اصلی این غذا، دارچین، جوز هندی و زیره سیاه است که همگی از آسیای میانه هستند.