غذاهای تایلند
به گزارش تور ترکیه ارزان، تایلند کشوری با آب و هوای گرمسیری بوده و پوشش گیاهی متنوعی دارد. غذاهای تایلندی که با سبزیجات تازه درست میشوند، یکی از دلایل محبوبیت گردشگران تور تایلند شدهاند.

طعم غذاهای تایلندی هم در غذاهای اصلی و هم در دسرها منحصر به فرد است . در سفر به تایلند به هر شهری که رفتید غذایشان را امتحان نمایید. طعم غذاها در بخش های مختلف با هم تفاوت دارند. در شمال تایلند معمولا از برنج چسبنده استفاده می کنند، Nam Prik، سبزیجات تازه و سوپ ، وعده های غذایی تایلندی در شمال شرقی می باشند که به خاطر ظروف تند و ترش و پلو معروف میباشند، این در حالی است که غذاهای سنتی جنوب تایلند بخاطر گیاهان و ادویه جات محبوبیت دارند.
غذاهای تایلندی به خاطر تندیشان شناخته شده اند ، به طور مثال Som Tam بسیار محبوب است. در واقع، راز غذای تایلندی، تعادل پنج طعم دهنده میباشد: ترش ، شیرین ، شور ، تلخ و تند . برخی از غذاهای تایلندی ترکیبی دقیق از تمام این طعم ها میباشد. تام یوم گونگ ، که ترش و تند بوده و اغلب با مارمالاد یا برنج زرد سرو میشود. برنج هم که پای ثابت غذاهای تایلندی است. در تور تایلند به شما توصیه میکنیم طعم غذاهای تایلندی را در دکههای خیابانی هم بچشید.
به علاوه بسیاری از گیاهان و ادویه جات مورد استفاده در غذای تایلندی، سس ماهی میباشد که اغلب به شیوه مشابه استفاده از نمک در غذاها استفاده میگردد. گیاهخواران باید این موضوع را در نظر بگیرند و هنگام انتخاب مواد غذایی در تایلند مراقب باشند و مطمئن شوند که از سس ماهی استفاده نکردهاند.