طرز تهیه کاسه کباب؛ غذای محلی و خوشمزه اردبیلی ها
به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، غذاهای اصیل ایرانی بسیار طعم بینظیری دارند که در استان اردبیل یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاها، کاسه کباب است. کاسه کباب اردبیلی ترکیبی از چنجه، جگر، کوبیده ، گوجه و کره است که شما به دلخواه و با توجه به سلیقه خود می توانید مواد کاسه کباب خود را تغییر دهید در این مقاله می خواهیم به شما کاسه کباب بسیار راحت و آسان را آموزش دهیم. در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.
سینه مرغ | 1 عدد |
فیله گوشت گوسفندی | نیم کیلو |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
گوشت چرخ نموده | 250 گرم (مخصوص کوبیده) |
کره حیوانی | 50 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد کوچک |
پیاز | 4 عدد |
ماست | به میزان لازم |
زعفران دم شده | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
طرز تهیه کاسه کباب سنتی
با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کباب خوشمزه را آموزش دهیم.
مرحله اول:
ابتدا روی تخته کار، چنجه را به قسمت های مساوی برش می دهیم و در یک ظرف درب دار مناسب می ریزیم و به آن به میزان لازم زعفران دم نموده، آبلیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه اضافه و در ادامه به آن یک عدد پیاز خرد شده و یک قاشق ماست اضافه می کنیم و موادمان را به خوبی با هم مخلوط می کنیم و درب ظرف را قرار داده و اجازه می دهیم چنجه ما یک ساعت استراحت کند.
بخوانید: طرز تهیه انواع کباب مجلسی و خوشمزه در منزل
مرحله دوم:
روی یک تخته کار سینه مرغ را به میزان چنجه ها برش میدهیم و در یک ظرف درب دار مناسب می ریزیم و به جوجه ها به میزان لازم زعفران دم نموده، ابلیمو، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه و در ادامه به جوجه ها یک عدد پیاز و یک عدد فلفل دلمه ای کوچک خرد شده و یک قاشق غذا خوری سس مایونز اضافه و به خوبی موادمان را مخلوط می کنیم و درب ظرف را قرار داده و اجازه می دهیم جوجه ما یک ساعت استراحت کند.
مرحله سوم:
در یک ظرف مناسب سه عدد پیاز کوچک را با رنده ریز رنده می کنیم و آب بیاز را می گیریم. سپس در یک ظرف درب دار مناسب دیگر 250 گرم گوشت چرخ نموده به همراه پیاز رنده شده می ریزیم و به موادمان به میزان لازم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا موادمان یکدست گردد و درب ظرف را قرار داده و اجازه می دهیم که گوشت ما یک ساعت استراحت کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرونی
مرحله چهارم:
سپس بعد از گذشت یک ساعت چنجه ها، جوجه ها و گوشت ما آماده سیخ زدن و آماده پخت شده اند و به ترتیب پخت رو منقل قرار داده و می پزیم.
مرحله پنجم:
برای تهیه سس کباب یک عدد گوجه را به خوبی پخته و پوست آن را جدا می کنیم و در ماهتابه مناسب گوجه را له نموده و آن 50 گرم کره حیوانی و به میزان لازم زعفران دم نموده, نمک، پودر لیمو عمانی, فلفل قرمزو زیره اضافه می کنیم و روی حرارت قرار داده تا پخته گردد.
مرحله ششم:
سپس بعد از آماده شدن کباب ها در یک کاسه مناسب سرو از هر کدام یک سیخ اضافه می کنیم و روی آنها سس گوجه کره آماده شده و به میزان لازم کنجد را می ریزیم، کاسه کباب ما آماده شده و می توانید نوش جان کنید امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.
نکات تهیه کاسه کباب:
- به دلخواه می توانید جگر و قلوه هم کباب کنید و به کاسه خود اضافه کنید.
- آب پیاز گرفته شده را به چنجه ها و جوجه ها اضافه کنید تا طعم بهتری به دست آید.
- همراه کباب خود به دلخواه گوجه ها را هم سیخ نموده و کباب کنید.
- برای کباب کردن از سیخ جوجه بهره ببرید.
- از ماست چکیده بهره ببرید.
- اگر میخواهید کاسه کباب بینظیر داشته باشید اجازه دهید موادتان یک تا یک ساعت و نیم استراحت کند.
امیدوارم از طرز تهیه کاسه کباب خوشتان آمده باشد. برای مشاهده آشپزی و طرز تهیه غذاها به بلاگ ما سری بزنید.
منبع: اُکالا