طرز تهیه کاسه کباب؛ غذای محلی و خوشمزه اردبیلی ها

به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، غذاهای اصیل ایرانی بسیار طعم بینظیری دارند که در استان اردبیل یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاها، کاسه کباب است. کاسه کباب اردبیلی ترکیبی از چنجه، جگر، کوبیده ، گوجه و کره است که شما به دلخواه و با توجه به سلیقه خود می توانید مواد کاسه کباب خود را تغییر دهید در این مقاله می خواهیم به شما کاسه کباب بسیار راحت و آسان را آموزش دهیم. در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.

طرز تهیه کاسه کباب؛ غذای محلی و خوشمزه اردبیلی ها
مواد لازم برای تهیه کاسه کباب:
سینه مرغ1 عدد
فیله گوشت گوسفندی نیم کیلو
گوجه فرنگی 2 عدد
گوشت چرخ نموده 250 گرم (مخصوص کوبیده)
کره حیوانی 50 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد کوچک
پیاز4 عدد
ماست به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه کاسه کباب سنتی

با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کباب خوشمزه را آموزش دهیم.

مرحله اول:

ابتدا روی تخته کار، چنجه را به قسمت های مساوی برش می دهیم و در یک ظرف درب دار مناسب می ریزیم و به آن به میزان لازم زعفران دم نموده، آبلیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه اضافه و در ادامه به آن یک عدد پیاز خرد شده و یک قاشق ماست اضافه می کنیم و موادمان را به خوبی با هم مخلوط می کنیم و درب ظرف را قرار داده و اجازه می دهیم چنجه ما یک ساعت استراحت کند.

بخوانید: طرز تهیه انواع کباب مجلسی و خوشمزه در منزل

مرحله دوم:

روی یک تخته کار سینه مرغ را به میزان چنجه ها برش میدهیم و در یک ظرف درب دار مناسب می ریزیم و به جوجه ها به میزان لازم زعفران دم نموده، ابلیمو، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه و در ادامه به جوجه ها یک عدد پیاز و یک عدد فلفل دلمه ای کوچک خرد شده و یک قاشق غذا خوری سس مایونز اضافه و به خوبی موادمان را مخلوط می کنیم و درب ظرف را قرار داده و اجازه می دهیم جوجه ما یک ساعت استراحت کند.

مرحله سوم:

در یک ظرف مناسب سه عدد پیاز کوچک را با رنده ریز رنده می کنیم و آب بیاز را می گیریم. سپس در یک ظرف درب دار مناسب دیگر 250 گرم گوشت چرخ نموده به همراه پیاز رنده شده می ریزیم و به موادمان به میزان لازم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا موادمان یکدست گردد و درب ظرف را قرار داده و اجازه می دهیم که گوشت ما یک ساعت استراحت کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ زعفرونی

مرحله چهارم:

سپس بعد از گذشت یک ساعت چنجه ها، جوجه ها و گوشت ما آماده سیخ زدن و آماده پخت شده اند و به ترتیب پخت رو منقل قرار داده و می پزیم.

مرحله پنجم:

برای تهیه سس کباب یک عدد گوجه را به خوبی پخته و پوست آن را جدا می کنیم و در ماهتابه مناسب گوجه را له نموده و آن 50 گرم کره حیوانی و به میزان لازم زعفران دم نموده, نمک، پودر لیمو عمانی, فلفل قرمزو زیره اضافه می کنیم و روی حرارت قرار داده تا پخته گردد.

مرحله ششم:

سپس بعد از آماده شدن کباب ها در یک کاسه مناسب سرو از هر کدام یک سیخ اضافه می کنیم و روی آنها سس گوجه کره آماده شده و به میزان لازم کنجد را می ریزیم، کاسه کباب ما آماده شده و می توانید نوش جان کنید امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

نکات تهیه کاسه کباب:

  • به دلخواه می توانید جگر و قلوه هم کباب کنید و به کاسه خود اضافه کنید.
  • آب پیاز گرفته شده را به چنجه ها و جوجه ها اضافه کنید تا طعم بهتری به دست آید.
  • همراه کباب خود به دلخواه گوجه ها را هم سیخ نموده و کباب کنید.
  • برای کباب کردن از سیخ جوجه بهره ببرید.
  • از ماست چکیده بهره ببرید.
  • اگر میخواهید کاسه کباب بینظیر داشته باشید اجازه دهید موادتان یک تا یک ساعت و نیم استراحت کند.

امیدوارم از طرز تهیه کاسه کباب خوشتان آمده باشد. برای مشاهده آشپزی و طرز تهیه غذاها به بلاگ ما سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 30 آذر 1400 بروزرسانی: 30 آذر 1400 گردآورنده: turkeyro.ir شناسه مطلب: 2077

به "طرز تهیه کاسه کباب؛ غذای محلی و خوشمزه اردبیلی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاسه کباب؛ غذای محلی و خوشمزه اردبیلی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید