دردسرهای سفر تیم ملی کشتی به ایتالیا
به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، حذف محمدعلی تبار از تورنمنت بین المللی اوکراین فضای بدی را برای فدراسیون کشتی به بار آورده است. هنوز گاف بزرگی که مسئولان این فدراسیون در مورد جاماندن علی سوادکوهی از رقابت های امیدهای دنیا داده اند، فراموش نشده که حالا مشابه این اتفاق برای تبار تکرار شده است. اتفاقی که فقط و فقط در بی برنامگی سرپرستان تیم های اعزامی به رویدادهای برون مرزی خلاصه می گردد.
محمدعلی تبار، کشتی گیر وزن 92 کیلوگرم تیم ملی آزاد، بعد از آنکه در دور اول مسابقات مقابل حریف گرجستانی 10 بر 4 مغلوب گردید، باید منتظر می ماند تا ببیند حریفش راهی فینال می گردد یا خیر؛ چراکه با راهیابی حریفش در فینال، او فرصت حضور مبارزه برای مدال برنز را پیدا می کرد ولی این فرصت به راحتی برایش از دست رفت. علی تبار درحالی که باید برای مبارزه با عمرحاجی محمداف از بلاروس در گروه شانس مجدد روی تشک حاضر می شد اما در هتل حضور داشت و دست حریفش بالا رفت!
سایت فدراسیون کشتی ابتدا دراین باره خبری را منتشر کرد مبنی بر اینکه تبار دچار مصدومیت شده و به همین دلیل نتوانسته روی تشک برود اما انتشار پخش زنده مسابقات از اینستاگرام کافی بود تا آن سوی ماجرا رو و ثابت گردد که فدراسیون کشتی در خبری کذب دلیل حاضر شدن تبار در مسابقه را آسیب دیدگی عنوان نموده است.
قسمت عجیب ماجرا اینجاست که پدر محمدعلی تبار در خانه و به وسیله اینستاگرام درحال تماشای مسابقات بوده و متوجه ماجرا می گردد که سه بار نام پسرش خوانده شده اما او روی تشک حاضر نشده است؛ به همین دلیل با محمدعلی تماس می گیرد که کجایی و چرا روی تشک حاضر نمی شوی؟ بعد از این تماس مربیان تیم ملی به همراه محمدعلی تبار راهی سالن مسابقات می شوند اما دیگر فایده نداشته و این کشتی گیر را از جدول مسابقات کنار می گذارند.
بعد از این حواشی بود که سایت فدراسیون کشتی خبری را که درباره مصدومیت تبار منتشر نموده بود، اصلاح کرد و این بار مدعی شدند که تغییر برنامه و زمان بندی رقابت ها باعث شده این کشتی گیر نتواند به موقع خود را به سالن برساند.
حال سؤال اینجاست که چرا کادر سرپرستی تیم صبح اول وقت در سالن حاضر نشدند؟ بهتر نبود حداقل چند ساعتی را به جای اینکه در هتل استراحت نمایند، در سالن می مانند و نتایج را پیگیری می کردند و این قدر بی تفاوت با این رقابت ها برخورد نمی کردند؟
فدراسیون کشتی در شرایطی مدام از شرایط بد اقتصادی در کشتی حرف می زند که حداقل برای تورنمنت اوکراین برای هر نفر چیزی حدود 30 تا 40 میلیون هزینه نموده است؛ هزینه ای که انگار الان بی دلیل اجرا شده است. درست است که کیفیت این تورنمنت ها در سطح مسابقات قهرمانی آسیا و دنیا نیست اما هرچه باشد، کشتی گیران جوان از درون همین میادین است که ساخته می شوند و آینده تیم اصلی کشتی آزاد عظیمسالان را می سازند.
نکته مهم تر تغییر زمان مسابقات است که فدراسیون کشتی به آن اشاره می نماید. اگر کادر سرپرستی تیم به روال برگزاری رویدادهای بین المللی آشنا باشد، باید همیشه در طول مسابقه مدام سایت برگزاری رقابت ها را چک کند و در لحظه از آخرین تغییرات آگاه گردد.
طبق برنامه قبلی، مسابقات گروه شانس مجدد ساعات 12 تا 14 روز بعد انجام می شد و قرار بود از ساعت 14 تا 16 نیز مسابقات رده بندی و فینال برگزار گردد اما یکباره میزبان در شب قبل، در سالن اعلام می نماید که زمان مسابقات روز بعدی تغییر نموده و کشتی های شانس مجدد از ساعت 10 صبح آغاز می گردد. متأسفانه به نظر می رسد اعضای کادر سرپرستی و مربیان تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی تسلط کافی به زبان انگلیسی ندارند و درواقع دلیل اصلی این گاف های عظیم چیزی نیست جز ناآشنایی با مباحث بین المللی.
سرپرستی تیم شرکت نماینده در تورنمنت اوکراین بر عهده محسن کاوه، مدیر تیم های ملی کشتی آزاد است که در دو، سه روز گذشته هیچ واکنشی به این موضوع نشان نداده است. او در این چند روز جواب هیچ خبرنگار و رسانه ای را نداده است. بدتر اینکه علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی نیز دراین باره سکوت نموده است.
تیم ملی کشتی آزاد نیز با ترکیبی دو نفره (علیرضا کریمی و بهنام احسان پور) راهی رقابت های بین المللی کشتی جام متئو پلیکونه ایتالیا شد. هنوز پای این تیم به ایتالیا نرسیده، حاشیه های این مسابقات هم آغاز شده است. ابراهیم مهربان درحالی به عنوان مربی همراه این دو آزادکار است که گفته می گردد یکی از افراد فدراسیون کشتی که جزء کادر اداری فدراسیون کشتی است هم ویزای اروپا را گرفته و به عنوان سرپرست تیم معرفی شده است.
سؤال اینجاست فدراسیونی که می گوید شرایط اقتصادی مناسبی ندارد، چرا باید یک فرد غیرمتخصص در امور فنی کشتی را همراه یک تیم دونفره به ایتالیا بفرستد؟
علی سوادکوهی نیز سال گذشته قربانی همین بی مسئولیتی دست اندرکاران شد که از رقابت های امیدهای دنیا جا ماند. گذرنامه او درحالی برای شرکت در این مسابقات مدت ها در اختیار فدراسیون بود که تنها در فاصله یک هفته مانده به اعزام به او گفتند اعتبار پاسپورتت تمام شده است. سوادکوهی اگرچه بلافاصله توانست گذرنامه جدید بگیرد اما چون زمان را از دست داده بود، نتوانست ویزای سفر به مجارستان را بگیرد.
منبع: فرارو