فوتبال دنیا، کلوپ بعد از حذف لیورپول از جام اتحادیه به شکیری چه گفت؟

به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، فوتبال دنیا - ژردان شکیری و یورگن کلوپ به اتفاقی که بین این دو در سرانجام بازی لیورپول و چلسی افتاد، واکنش نشان دادند.

فوتبال دنیا، کلوپ بعد از حذف لیورپول از جام اتحادیه به شکیری چه گفت؟

به گزارش خبرنگاران، پس از به صدا در آمدن سوت انتها بازی چهارشنبه شب بین دو تیم لیورپول و چلسی در دور سوم جام اتحادیه انگلیس که با برتری 2 بر یک آبی پوشان لندنی همراه شد، یورگن کلوپ وارد زمین شد و به سمت ژردان شکیری، خرید جدید خود رفت و ظاهراً انتقادی به وی کرد که با تعجب این بازیکن سوئیسی همراه شد.

شکیری 26 ساله در شرح ماجرا به روزنامه انگلیسی استاندارد ایونینگ گفت: کلوپ فریادی سر من نزد و یا شدت رفتاری در کار نبود. او تنها در مورد نکته تاکتیکی با من صحبت کرد و اینکه چطور می توانستیم از ضربه ایستگاهی بهتر استفاده کنیم.

یورگن کلوپ، سرمربی آلمانی لیورپول نیز در این باره گفت: من در مورد آن ضربه ایستگاهی آخری که در بازی با چلسی نصیب مان شد با شکیری صحبت کردم. ما می خواستیم که محمد صلاح کمی در عرض باشد و توپ را به او برسانیم. در آن صحنه اما توپ را درست به جایی فرستادیم که تمامی بازیکنان در یک جا جمع گردیده بودند، اما اگر توپ به صلاح می رسید، در موقعیت تک به تک قرار می گرفت. به هر حال در استادیوم اینقدر سر و صدا بود که صدای من به بازیکنان نمی رسید. من هم تنها در مورد ضربه ایستگاهی با شکیری صحبت کردم و چیز دیگری نبود.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 7 بهمن 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: turkeyro.ir شناسه مطلب: 191

به "فوتبال دنیا، کلوپ بعد از حذف لیورپول از جام اتحادیه به شکیری چه گفت؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوتبال دنیا، کلوپ بعد از حذف لیورپول از جام اتحادیه به شکیری چه گفت؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید