اعلام تاسیس حزب آینده در ترکیه از سوی داوود اوغلو

به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، نخست وزیر پیشین ترکیه امروز در جمع طرفداران و اعضای حزب تازه تاسیسش اهداف حزب آینده را خاطرنشان کرد.

اعلام تاسیس حزب آینده در ترکیه از سوی داوود اوغلو

بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، احمد داوود اوغلو نخست وزیر پیشین ترکیه پایان حزب خود با نام آینده را تاسیس و از آن رونمایی کرد.

داوود اوغلو که روز گذشته با حضور در وزارت کشور ترکیه، حزب آینده را به ثبت رسانده بوده امروز در جمع اعضا و طرفداران حزب به صورت رسمی از آن رونمایی کرد.

مبارزه با تروریسم، ترویج دموکراسی و آزادی بیان و قلم از جمله محورهای مورد توجه داوود اوغلو در سخنرانی افتتاحیه حزبش بود.

احمد داوود اوغلو، علی بابا جان و عبدالله گل از جمله پایه گذاران و موسسان حزب عدالت و توسعه هستند که طی سالهای آینده علیرغم اینکه مناصب مهمی در حزب و دولت گرفته بودند از آن خارج شده و تصمیم به ایجاد احزاب دیگری گرفتند.

پیش بینی می گردد طی ماههای آینده نیز باباجان و گل نیز به صورت مشترک حزب خود را رونمایی نمایند.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 3 بهمن 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: turkeyro.ir شناسه مطلب: 808

به "اعلام تاسیس حزب آینده در ترکیه از سوی داوود اوغلو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعلام تاسیس حزب آینده در ترکیه از سوی داوود اوغلو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید