گرسنگی جهانی و بحران غذای بین المللی

به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، Nindoma Sherpa شروع به رفتن به مدرسه در زمانی کرد که پنج ساله بود، اما نه برای یادگیری نحوه خواندن و نوشتن. او در یک روستای کوچک در نپال زندگی می کرد که همه گرسنه بودند. هنگامی که سازمان ملل برنامه

گرسنگی جهانی و بحران غذای بین المللی

مترجم: محمد علی آصفی پور

منبع:راسخون

Nindoma Sherpa شروع به رفتن به مدرسه در زمانی کرد که پنج ساله بود، اما نه برای یادگیری نحوه خواندن و نوشتن. او در یک روستای کوچک در نپال زندگی می کرد که همه گرسنه بودند. هنگامی که سازمان ملل برنامه غذایی خود را برای بچه ها روستای او شروع کرد تنها دانش آموزانی که حاضر بودند می توانستند مجاناً غذا دریافت کنند. بیشتر جمعیت جهان از گرسنگی مزمن رنج می برند. آنها به اندازه کافی برای زنده ماندن غذا می خورند اما همیشه گرسنه می مانند. در ابتدا او فقط به آنجا رفت تا غذا بخورد، اما با گذشت زمان او شروع به یادگیری با دیگر بچه ها کرد، حتی اگر چه آنها خیلی کوچکتر بودند.

گرسنگی بزرگترین تهدید سلامتی در جهان است. حدود 900 میلیون نفر هر روز به اندازه کافی غذا نمی خورند. گرسنگی مردم را بیشتر از ایدز، سل و مالاریا تلف می کند.

بحران غذایی جهانی

در سال گذشته قیمت مواد غذایی در سراسر جهان به شدت افزایش یافت. دلایل زیادی برای این امر وجود دارد:

افزایش قیمت نفت باعث افزایش هزینه حمل و نقل شده است.

چین و هند - دو کشور پرجمعیت جهان - نیازمند غذای بیشتری هستند.

ایالات متحده و بسکمک از کشورهای غربی دیگر از محصولات زراعی برای تولید سوخت های زیستی استفاده می کنند.

مردم بیشتر و بیشتری در سراسر جهان کشاورزی را متوقف کردند و شروع کردند به حرکت به طرف شهرها در جستجوی یک کار بهتر.

گرسنگی در سراسر جهان

بیشتر بخوانید: فقر در جامعه و اثرات گسترده آن

نقشه گرسنگی جهانی

کشورهای غربی می توانند هزینه های رو به رشد غذا را پرداخت کنند اما در کشورهای در حال توسعه این امر ناآرامی هایی را ایجاد کرده است. در هائیتی، که مردم به طور میانه 60 درصد از درآمد خود را برای غذا صرف می کنند، شورش مردم نخست وزیر را مجبور به استعفا کرد.

بیشتر جمعیت جهان از گرسنگی مزمن رنج می برند. آنها به اندازه کافی برای زنده ماندن غذا می خورند اما همیشه گرسنه می مانند.

سازمان های امداد رسانی مواد غذایی می گویند راه های بسکمک برای مبارزه با گرسنگی وجود دارد. در اینجا تعداد کمی از آنها آمده است:

افزایش تولید مواد غذایی.

دولت ها باید در مزارع کوچکتر در مناطقی با غذای کم کمک کنند.

کشورهای آسیب دیده باید برای بلایای طبیعی مانند سیل، طوفان و زلزله آماده شوند.

آب آشامیدنی سالم را تهیه کنید.

بهترین غذا را اگر با یک لیوان آب آشامیدنی و کثیف بخورید، بهترین غذا نیست.

اسهال هر ساله باعث 8٪ از مرگ و میرها در آسیا و آفریقا است.

منبع: راسخون
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: turkeyro.ir شناسه مطلب: 2018

به "گرسنگی جهانی و بحران غذای بین المللی" امتیاز دهید

910 کاربر به "گرسنگی جهانی و بحران غذای بین المللی" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گرسنگی جهانی و بحران غذای بین المللی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید