تور ارزان استانبول: برترین رستوران های محله گالاتا در استانبول
به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، چشیدن طعم خوراک های سنتی هر منطقه از استانبول، تجربه جالبی برای گردشگران فراهم می نماید؛ گالاتا نیز از این امر مستثنا نیست و رستوران های آن می توانند خاطره لذت بخشی برایتان بسازند.
بهترین تجربه سفر را با تور ارزان استانبول در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.
محله گالاتا (Galata)، یکی از منطقه ها معروف شهر استانبول به شمار میرود که مرکز سازه های تاریخی، غذاهای لذیذ و زندگی شبانه پرجنب وجوش است و برای گردشگران مجذوب کنندهیت زیادی دارد. در این منطقه می توان از رستوران های روف تاپ تا کبابی های محلی را پیدا کرد که بعضی از آن ها برترین و معروف ترین غذاخوری های استانبول در سطح بین المللی و با فضایی ساده و دنج هستند. در این مقاله از خبرنگاران تصمیم داریم تا تعدادی از برترین رستوران های محله گالاتا را به شما معرفی کنیم.
رستوران لب دریا
بسیاری از رستوران های لوکس استانبول، در بام بناهای متعدد ایجاد می شوند تا مهمانان بتوانند علاوه بر لذت بردن از غذایی لذیذ، از تماشا چشم اندازهای فوق العاده و آب وهوای مطبوع شهر لذت ببرند. در این میان رستوران لب دریا (Leb-i derya) یک سروگردن از رستوران های دیگر بالاتر است و غذاها و نوشیدنی های فوق العاده خود را با چشم اندازی تماشای از دریا سرو می نماید. با اینکه رستوران مذکور در بلندترین نقطه شهر قرار ندارد؛ بی شک یکی از رمانتیک ترین منظره ها پانورامای شهر، از ایاصوفیه تا کاخ توپکاپی و بخش آسیایی استانبول را پیشکش نگاه مهمانان خود می نماید.
منوی رستوران، بسیار مفصل و متنوع است و برای هر ذائقه ای، غذایی دارد که شامل برترین و لذیذترین غذاهای ترکی و غیرترکی می گردد و در واقع ترکیبی از غذاهای غربی و شرقی است. ماهی خاردار و پاناکوتا و دنده کباب با سس انار جزو غذاهای محبوب در منوی این رستوران هستند. این مجموعه دو شعبه در استانبول دارد که برترین خدمات و غذاها را در دکوراسیون و موقعیتی مجذوب کننده در اختیار مهمانان خود قرار می دهند.
رستوران جانیم جیگریم
اگر از عاشقان کباب هستید، در تور ترکیه، حتما به جانیم جیگریم (CanIm Cigerim) سر بزنید. این رستوران ساده با قیمت های مناسب، جایگزینی عالی برای رستوران های هتل در منطقه گالاتا به شمار می رود. نام این رستوران به معنای جان و جگرم است و به همین علت جای تعجب ندارد که غذای مخصوص آن، جگر باشد؛ هرچند که کباب گوشت و جوجه کباب نیز در منوی آن به چشم می خورد.
یک پرس غذا در این رستوران شامل 10 سیخ کباب از یکی از سه گوشت ذکرشده است که خیلی سریع همراه با نان مسطح و یک بشقاب سبزی، گوجه فرنگی، سالاد پیاز و لیمو سرو می گردد. تنوع غذاهای این رستوران بسیار کم است؛ اما در عوض یک از برترین و لذیذترین کباب های استانبول را برای مشتریان تهیه می نماید.
رستوران مزه کنار درخت لیمو
پیش غذا یا مزه، بشقاب های کوچک از خوراکی های مختلفی هستند که قبل از غذای اصلی برای مشتریان سرو می شوند و نقشی اساسی در آشپزی کشور ترکیه دارند. رستوران مزه کنار درخت لیمو (Meze by Lemon Tree) با مزه های مختلف و منحصربه فردش شناخته می گردد و به همین علت کاملا متمایز از رستوران های منطقه گالاتا است. این رستوران به لطف فضای داخلی شیک و خدمات هوشمندش، یک غذاخوری سنتی و در عین حال مدرن را برای مشتریان فراهم نموده است.
در رستوران مزه کنار درخت لیمو، به جای پیش غذاهای کلاسیک، مزه هایی همانند سوپ سرد سبزیجات به همراه ماهی خاردار با آب لیمو و گریپ فروت یا فلفل شیرین سرخ شده که با پنیر و پسته پر شده است و انواع گوشت های گریل شده سرو می گردد. در واقع منوی آن شامل تعدادی غذای ساده دریایی و گوشتی اما لذیذ است که اصلی ترین بخش ماجرا به مزه های فصلی پشت پیشخوان رستوران مربوط می گردد. ماهی کبابی یا گوشت آب دار بره این رستوران را به عنوان غذای اصلی انتخاب کنید تا یاد و خاطره رستوران مزه برای همواره در ذهنتان باقی بماند. موسیقی سنتی ترکی که در فضا پخش می گردد نیز یکی دیگر از دلایل مجذوب کنندهیت رستوران برای گردشگران است.
رستوران دوروم زاده
با اینکه بعضی از لوکس ترین رستوران ها، کلوپ ها و هتل های استانبول در محله گالاتا قرار دارند، رستوران هایی مثل رستوران دوروم زاده (Durumzade) کاملا متفاوت و متمایز از بقیه هستند. آن دسته از گردشگران که در پی غذایی سریع، مقرون به صرفه و در عین حال لذیذ می شوند، این رستوران می تواند آن ها را راضی نگه دارد. در اینجا، گوشت گاو، گوساله یا مرغ کبابی همراه با جعفری، پیاز و گوجه فرنگی در نان مسطح طعم داری پیچیده و سرو می گردد. این رستوران ساده هواداران زیادی بین مردم محلی و گردشگران خارجی دارد.
رستوران میکلا
رستوران میکلا (Mikla) در بالای هتل مارمارا پرا (Marmara Pera) قرار گرفته است و بی شک یکی از زیباترین منظره ها پانورامای شهر را تقدیم مهمانان خود می نماید که از شاخ طلایی تا تنگه بسفر و بخش های تاریخی شهر را شامل می گردد.
مهمت گورش (Mehmet Gurs)، سرآشپز ترکیه ای-سوئدی، این رستوران را در سال 2005 افتتاح کرد و با منوی مدرنی که منعکس کننده تاثیرات ترکیه ای و کشورهای اسکاندیناوی است و غذاهایی که از مواد اولیه ارگانیک و طبیعی تهیه می گردد، پذیرای مهمانان است.
اگر به این رستوران رفتید، حتما خوراک دنده با سس پسته و کباب طبخ شده در سیخ های چوب گیلاس را امتحان نموده و در سرانجام غذای خود را با بشقابی از پنیرهای سنتی شرقی تمام کنید.
رستوران Golge Kahve
رستوران Golge Kahve، محلی آرام و دنج در خیابان شلوغ استقلال است. اینجا را به عنوان محلی برای صرف ناهار می شناسند و مشتریان می توانند در کنار چای یا قهوه عصرگاهی خود، انواع شیرینی های خانگی را سفارش دهند. منوی رستوران بر اساس سبک ترکی سنتی هر روز تغییر می نماید و در آن ترکیبی از سوپ ها و غذاها به چشم می خورد که طیف وسیعی از سبزیجات پرشده با برنج و پاستا و همبرگر و گزینه های گیاهی را در بر می گیرد. اینجا محلی ایدئال برای یک استراحت عصرگاهی و صرف میان وعده و چای و همین طور مطالعه کتاب به شمار میرود.
رستوران اوف
رستوران اوف (Auf Restaurant) بخشی از رستوران های زنجیره ای NuPera است و تجربه ای فوق العاده از یک شام اروپایی شیک در کنار موزه پرا را برای مشتریان فراهم می نماید.
سرویس ناهار این رستوران شامل بوفه ای وسوسه کننده از غذاهای مخصوص ترکی است که با مهارتی بین المللی طبخ و در آشپزخانه ای باز سرو می شوند. در منوی شام، انواع غذاهای لذیذ از گوشت گاو و بره تا صدف سیاه و انواع پنیر وجود دارد.
رستوران فیچین
رستوران فیچین (Ficcin Restaurant) یکی از برترین و مقرون به صرفه ترین رستوران های استانبول در نزدیکی خیابان استقلال است که با فضایی سرزنده از مشتریان خود پذیرایی می نماید. در واقع اینجا در حد وسط بین رستوران های لوکس و کبابی های معمولی استانبول قرار گرفته است و غذاهایی که در منوی آن وجود دارد، در بیشتر رستوران های ترکیه سرو می شوند؛ اما تفاوت شان در این است که غذاهای خاص شمال قفقاز نیز در منوی آن وارد شده است.
از آنجا که ویترین این رستوران روبه روی خیابان است، گردشگران می توانند انتظار تجربه ای متمایز و خاص را داشته باشند. غذاهای چرکسی (قفقازی) در کنار غذاهای ترکی نظیر مانتی سرو می شوند که یک پرس آن بیشتر از حد معمول بوده و همراه با سیب زمینی، سوپ مرغ و ظرفی از گوشت طعم دار که به شکل یک بشقاب شیرینی است، روی میز قرار می گیرد. غذای مخصوص این رستوران، مرغ چرکسی (cerkez tavugu) است که شامل ترکیبی خامه ای از گردو، مرغ خردشده و سیر می گردد.
منبع: کجارو / theculturetrip.com