حلوا جوش مازندرانی، یک دسر سنتی زمستانی

به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، تهیه حلوا در هر منطقه ای فرق دارد، این حلوا برای شهر مازندران است و بیشتر در این منطقه تهیه می گردد.

حلوا جوش مازندرانی، یک دسر سنتی زمستانی

حلوا جوش مازندرانی یکی از حلوا های بسیار خوشمزه است که خیلی راحت تهیه می گردد و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. این دسر مانند فرنی یک گزینه بسیار خوب برای عصرانه مخصوصا در هوای سرد زمستان است. بافتی مانند کاچی و فرنی دارد و مانند حلوا های دیگر انسجام ندارد و باید داخل یک کاسه بریزید و به همراه دارچین یا کنجد و پسته آن را تزیین کنید. شیرینی این حلوا به شما بستگی دارد و می توانید به دلخواه کم و زیاد کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه حلوا جوش مازندرانی

  • شکر 1 پیمانه
  • آرد گندم 1 پیمانه
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • آب 1/4 پیمانه
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه حلوا جوش مازندرانی

مرحله اول

ابتدا باید آرد را الک کنید و داخل تابه بریزید و 10 دقیقه روی حرارت تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد. دقت کنید آرد نباید تغییر رنگ دهد. آرد را الک و از تابه خارج کنید و اجازه دهید کمی از داغی بیفتد.

مرحله دوم

برای تهیه شربت باید آب، شکر و زعفران را داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر ذوب گردد. آرد الک شده را روی شربت بریزید. مواد را هم بزنید تا کم کم گلوله های آرد باز و غلیظ گردد. باید حرارت ملایم باشد تا بوی خامی مواد گرفته گردد.

مرحله سوم

در ادامه باید گلاب، وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا دوباره مواد غلیظ گردد. در خاتمه می توانید به دلخواه کمی گردو خردشده را نیز اضافه کنید. حلوا جوش شما حاضر است، به همین راحتی داخل کاسه بریزید و به دلخواه با کنجد و پسته خلالی تزیین کنید.

نکات کلیدی در تهیه حلوا جوش مازندرانی

  • می توانید روغن محلی یا جامد را در خاتمه اضافه کنید.
  • به جای آرد سفید از آرد سبوس دار بهره ببرید تا حلوا جوش خوشمزه تری داشته باشید، ولی دقت کنید اگر از آرد سبوس دار استفاده می کنید رنگ حلوا جوش تیره تر می گردد.
  • برای خوشمزه تر شدن حلوا جوش می توانید از کمی زنجبیل یا دارچین نیز بهره ببرید.
  • این حلوا خیلی خوشمزه است و می توانید به عنوان یک دسر گرم یا سرد میل کنید.
  • اگر دوست دارید حلوا شما کمی غلیظ تر باشد می توانید از 1 قاشق چای خوری نشاسته ذرت بهره ببرید.
  • با این مقدار مواد حدود 30 دقیقه طول می کشد که حلوا جوش شما حاضر گردد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی ترفندهای آشپزی که همه را شیفته خود می نماید + ویدیو را ببینید.

منبع: پارسی دی

منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 بهمن 1401 بروزرسانی: 1 بهمن 1401 گردآورنده: turkeyro.ir شناسه مطلب: 2379

به "حلوا جوش مازندرانی، یک دسر سنتی زمستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حلوا جوش مازندرانی، یک دسر سنتی زمستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید