کنفرانس علمی بین المللی حوزه بلاکچین و رمز ارزها برگزار می شود
به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، به گزارش خبرنگاران به نقل از باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو-ایران، امروزه فناوری بلاک چین(Blockchain) برخلاف آن چیزی که اغلب تصور می شود، تنها برای استفاده در سیستم بانکداری نیست، بلکه کل دنیای فناوری و به خصوص بخش تولید هوشمند را هم دستخوش تغییر اساسی خواهد کرد. این فناوری می تواند امکان انتقال مطمئن و معتبر داده ها و همچنین یک شبکه قابل ردیابی ناگسستنی را فراهم کند که این ویژگی ها تنها برای امور بانکی نیست، بلاکچین و رمزارزها در حال ایجاد تغییر و تحول اساسی در بخش های مهم ازجمله اقتصاد است.
پیمان سرحدی رئیس کل باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو-ایران و رئیس کنفرانس بین المللی بلاکچین، رمز ارزها و اقتصاد جهانی مهمترین اهداف برگزاری این کنفرانس را ایجاد بستری مناسب برای همکاری و تبادل دانش اطلاعات و انتقال تجارب و دستاوردهای علمی و عملی اساتید، نخبگان و پژوهشگران حوزه های نوآوری و فناوری بلاکچین بر پایه اقتصاد جهانی دانست.
وی ادامه داد: همچنین ایجاد فضای مشترک برای ارائه راهکارهای جامع و موثر بر پایه دانش و تحلیل فرصت های مالی بر بستر ملی و جهانی به جهت مدیریت بهتر سازمانها از دیگر اهداف این کنفرانس به تعداد می رود.
سرحدی با بیان اینکه با برگزاری این کنفرانس امیدواریم گامی مثبت و علمی در راستای آموزش و فرهنگ سازی در این حوزه نوین برداریم، اظهارکرد: این کنفرانس به همت باشگاه نوآوری و فناوری یونسکو-ایران و کمیسیون ملی یونسکو-ایران با 3 محور کلی (بلاکچین، علم و توسعه)،(کاربرد های بلاکچین در فناوری و صنایع) و (بلاکچین و اقتصاد بازارهای مالی و بین المللی) قرار است تا در 3 ماهه دوم سال 1400 برگزار شود، ضمن آنکه در جریان برگزاری این کنفرانس پنل های تخصصی مرتبط با موضوع کنفرانس هم تشکیل خواهد شد.
به گزارش خبرنگاران، در نخستین کنفرانس بین المللی بلاکچین،رمز ارزها و اقتصاد جهانی حضور و سخنرانی صاحب نظران و اساتید برجسته داخلی و خارجی و برگزاری پنل های تخصصی، تبیین نقشه جامع راه در زمینه استفاده و فرآیند آشنایی با فناوری های بلاکچین، برگزاری میزگردهای علمی- تخصصی جهت بررسی چالش ها و فرصت های مرتبط با محورهای کنفرانس و شرکت بیش از 3000 نفراز فعالان بخش های مختلف در حوزه بلاکچین، رمز ارزها، اقتصاد ایران و جهان که شامل دانشگاهیان، صاحب نظران، سیاستگذاران و مدیران، دانشجویان، سازمانهای ذی ربط و علاقه مند بخشی از برنامه های مدون برگزاری این کنفرانس خواهد بود.
این کنفرانس تحت حمایت های معنوی دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه های صنعتی امیر کبیر و خواجه نصیر الدین طوسی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه آزاد اسلامی و وزارتخانه های ارتباط و فناوری اطلاعات، وزارت صمت و وزارت علوم و تحقیقات قرار گرفته اند. کمیسیون های مالی، برنامه و بودجه و فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی هم بعنوان دیگر حامیان اصلی این کنفرانس در این رویداد حضور خواهند داشت.
منبع: خبرگزاری مهر