طرز تهیه پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی
به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، امروز می خواهیم تا با هم دستور پخت یک پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی را یاد بگیریم. پاستا ایتالیایی که امروزه تقریبا در تمام کشورها تهیه و طبخ می گردد، نام خانواده بزرگی است که بر اساس شکل و مقدار به گروه های مختلفی تقسیم می گردد و هر گروه نام مخصوصی دارد. از جمله انواع پاستا می توان فتوچینی، روتینی، بوکاتینی، ریگاتونی و صدها مدل دیگر را نام برد. یکی از انواع محبوب پاستا، پنه است.
پاستا پنه که شکل استوانه ای دارد و دو سر آن به صورت اریب بریده شده است، دو نوع دارد که یکی دارای پوسته ای صاف بوده و دیگری دارای شیارهایی روی سطحش است. تمام این مدل پاستاها با توجه به مواد غذایی که می خواهد در کنارشان ترکیب گردد و بسته به سلیقه سرآشپز انتخاب می شوند. برای مثال پاستای انتخابی اینبار که می خواهیم طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دهیم، پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی است که با مدل پنه آن را تهیه کردیم. شما می توانید بسته به سلیقه تان از انواع پاستای دیگر نیز بهره ببرید. پیشنهاد می کنیم این پاستای گیاهی خوشمزه را از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی
- پاستا پنه 300 گرم
- پیاز میانه یک عدد
- سیر دو حبه
- پودر فلفل چیلی نصف قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی 400 گرم
- پونه کوهی خشک شده نصف قاشق چای خوری
- برگ اسفناج تازه 120 گرم
- پنیر پارمسان پودری کاله خرید آنلاین 25 گرم
- روغن زیتون دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی
مرحله اول
اسفناج از آن دسته سبزیجات خوشمزه و سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین است که در بسیاری از غذاها مثل املت اسفناج، پیتزا اسفناج و حتی خورشت اسفناج مورد استفاده قرار گرفته و با طعم بی نظیرش باعث محبوبیت زیاد این غذاها در جهان شده است. در این مطلب ما قصد داریم تا طرز تهیه یک پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
در قدم اول برای آغاز یک عدد پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. حبه های سیر را هم پوست بکنید و رنده کنید. یک تابه نچسب میانه بردارید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت میانه قرار دهید و پیازهای خرد شده را داخل آن بریزید و به آرامی سرخ کنید.
مرحله دوم
پس از چند دقیقه که حجم پیازها کم تر شد و رنگ آنها طلایی، سیر رنده شده و نصف قاشق چای خوری پودر فلفل چیلی را اضافه کنید و به آرامی برای پنج دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم
یک قابلمه میانه را از آب پر کنید و میزانی نمک به آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. 300 گرم پاستا پنه را اضافه کنید و مطابق دستورالعمل روی بسته بپزید. پس از پخت، پاستا را آبکشی کنید.
مرحله چهارم
400 گرم گوجه فرنگی تازه را خوب بشویید و خرد کنید. گوجه فرنگی های خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. نصف قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید. اجازه دهید سس به مدت 10 دقیقه بجوشد. هر از گاهی آن را هم بزنید تا غلیظ گردد.
مرحله پنجم
120 گرم اسفناج تازه را پس از شستن به تکه های کوچک تر خرد کنید (اگر از بیبی اسفناج استفاده می کنید یا برگ های اسفناج کوچک هستند، احتیاجی به خرد کردن آن ها ندارید). اکنون اسفناج ها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید. در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد تا حجم اسفناج ها کم تر گردد.
مرحله ششم
پاستا آبکش شده را داخل تابه حاوی سس بریزید و خوب هم بزنید. مزه پاستا را بچشید و در صورت احتیاج نمک و فلفل اضافه کنید. یک بشقاب بردارید و میزانی پاستا داخل آن بریزید و به میزان دلخواه پنیر پارمسان روی پاستا بریزید و با تعدادی برگ اسفناج تزئین کنید.
پاستا اسفناج با سس گوجه فرنگی چیلی شما آماده است، نوش جان.
نکات
- پس از پخت پاستا حدود یک لیوان از آب پاستا را نگه دارید و در صورتی که سس غلظت زیادی داشت کمی از آب پاستا به سس اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق تر گردد.
- برای بهتر شدن طعم سس می توانید به میزان لازم قارچ خرد شده به سس اضافه کنید.
- برای تجربه طعمی متفاوت می توانید از گوجه فرنگی خشک شده نیز بهره ببرید.
- پاستا کاربونارا و پاستا عربیتا هم دو نوع از انواع متنوع پاستا هستند که پیشنهاد می کنیم حتما یکبار طعم بی نظیرشان را امتحان کنید.