طرز تهیه کاری نخود و ماست ، پیش غذای گیاهی هندی

به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، غذاها و پیش غذاهای هندی دنیایی از طعم و مزه هستند که با ترکیب انواع ادویه ها تهیه می شوند. کاری نخود و ماست نوعی پیش غذای هندی است که بافتی ابریشمی و مجذوب کننده دارد. این خورش گیاهی در هند معمولا با اسفناج بخارپز شده یا تفت داده شده و نان هندی سرو می گردد. برای تهیه این کاری باید دستورالعمل را مرحله به مرحله بخوانید و مطابق مواد لازم گفته شده ادویه ها را اضافه کنید. در آخر از قلم نیاندازید که اگر از گیاه همان ادویه به جای پودرش استفاده کردید، حتما قبل از سرو آن را از قابلمه خارج کنید. کاری نخود و ماست را می توانید با برنج هم سرو کنید.

طرز تهیه کاری نخود و ماست ، پیش غذای گیاهی هندی

مواد لازم برای تهیه کاری نخود و ماست

  • نخود (پخته شده) دو پیمانه
  • ماست سون کاله خرید آنلاین یک فنجان
  • دانه زیره دو قاشق چای خوری
  • دانه گشنیز یک قاشق چای خوری
  • دانه هل شش عدد
  • برگ بو دو عدد
  • چوب دارچین دو عدد
  • پیاز (خرد شده) یک ونیم فنجان
  • زنجبیل (تازه پوست کنده) دو قاشق چای خوری
  • سیر (خرد شده) چهار حبه
  • ادویه گرام ماسالا دو قاشق چای خوری
  • آب یک فنجان
  • گوجه فرنگی (خرد شده) نصف فنجان
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • گشنیز (تازه خرد شده) نصف فنجان
  • روغن کنجد دو قاشق چای خوری

طرز تهیه کاری نخود و ماست

مرحله اول

غذاهای هندی با ترکیب ادویه ها با همدیگر جادو می نمایند. خورش کاری با ماست یا کاری نخود و ماست از غذاهای پر ادویه، معروف و محبوب هندی هستند که شما می توانید در خانه تهیه و نوش جان کنید. برای تهیه این خورشت کاری خوشمزه با ماست ابتدا روغن را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد. زیره، دانه گشنیز، هل، برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید. حدود 30 ثانیه ادویه ها را با هم تفت دهید تا عطرشان در آشپزخانه پخش گردد.

مرحله دوم

پیاز را که از قبل شسته و خرد نموده اید به قابلمه اضافه نموده و حدود دو دقیقه آن را تفت دهید. حبه های سیر را خرد نموده و زنجبیل را رنده کنید سپس به مواد اضافه کنید و حدود 30 ثانیه مرتب آن ها را هم بزنید. گرام ماسالا را هم در این مرحله اضافه کنید و حدود 10 ثانیه آن را با باقی مواد روی حرارت هم بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را شسته و به صورت حبه ای خرد کنید به میزان ای که نصف فنجان گردد. یک فنجان آب، گوجه فرنگی خرد شده را همراه نمک و نخود به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا مواد به جوش بیایند؛ سپس آن ها را روی حرارت قرار دهید تا نخود کاملا پخته و کاری نخود و ماست جا بیفتد.

مرحله چهارم

مواد را از روی حرارت بردارید. چوب دارچین، برگ بو را از قابلمه خارج کنید. ماست سون و گشنیز تازه را به مواد اضافه نموده و هم بزنید. در صورت احتیاج نمک و فلفل اضافه کنید. کاری نخود و ماست را داخل ظرف مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کاری نخود و ماست

  • می توانید از قبل نخود را کاملا به طور جداگانه بپزید یا نیم پز کنید و برای تهیه کاری بهره ببرید.
  • حتما نخود را قبل از پختن حدود چند ساعت داخل آب خیس کنید.
  • می توانید به جای گوجه فرنگی خرد شده از پوره گوجه بهره ببرید.
  • تمام طعم این خوراک خوشمزه بسته به ادویه هایی است که برای تهیه آن استفاده شده است. بنابراین با دقت به میزان تمام ادویه ها را اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: turkeyro.ir شناسه مطلب: 2317

به "طرز تهیه کاری نخود و ماست ، پیش غذای گیاهی هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاری نخود و ماست ، پیش غذای گیاهی هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید