مقاله: 2 طرز تهیه تاس کباب مجلسی با گوشت یا مرغ
به گزارش مجله سفرنامه ترکیه، *اصفهانی ها برای درست کردن تاس کباب از گوشت گوسفندی و دنده استفاده می نمایند.
*اگر از گوشت گوساله برای درست کردن تاس کباب استفاده می کنید بهتر است از گوشت فیله گوساله بهره ببرید.
*تاس کباب یک غذای مقوی، رژیمی و بسیار سیر نماینده است به همین دلیل یک وعده غذایی مناسب برای سحر و افطار ماه رمضان هم محسوب می گردد.
*از انواع گوشت بوقلمون، شترمرغ و حتی شتر برای طبخ تاس کباب می توانید بهره ببرید.
برای درست کردن تاس کباب خوشمزه و مجلسی ابتدا باید دنبه ها را کف قابلمه در یک ردیف بچینید. 1 عدد پیاز را خرد کنید و روی دنبه ها بچینید. نمک، فلفل، ادویه کاری و زردچوبه را هم روی آن ها بپاشید و در ردیف بعدی یک لایه گوشت و پیاز و ادویه و فلفل را به همین ترتیب بچینید. در ردیف آخر گوجه فرنگی و سیب زمینی را هم به صورتی ردیفی بچینید و روی آن هم فلفل و زردچوبه و نمک بپاشید. آلو خورشتی ها را روی مواد بچینید. رب گوجه فرنگی را به مقداری آب مثل یک سس درست کنید و روی مواد بریزید. 2 لیوان آب را روی مواد بریزید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تاس کباب روی شعله ملایم گاز به مدت 2 الی سه ساعت خوب بپزد و جا بیفتد. تاس کباب باید کم آب و غلیظ باشد.
منبع مقاله: 2 طرز تهیه تاس کباب مجلسی با گوشت یا مرغ